Schoonheidssalon Schin op Geul - Valkenburg

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Kim en ik ben de trotse eigenaresse van Schoonheidssalon DermaLounge. Met tijd, liefde en energie heb ik een salon gecreëerd waarbij de klant zich welkom en prettig voelt. Als professioneel schoonheidsspecialiste ben ik actief bezig om de huid te verzorgen en te verbeteren door middel van diverse behandelingen afgestemd op uw huidtype.

Na voltooing van de opleiding medisch schoonheidsspecialiste dermatologie in Curacao, kan ik u ook van dienst zijn met signalering, advies en behandeling van diverse huidproblemen middels een nauwe samenwerking met dermatologen, huisartsen en andere professionals.

De behandelingen die bij Schoonheidssalon DermaLounge aangeboden worden zijn o.a.: gelaatsverzorgingen, microdermabrasie, mesotherapie/injectables, wimperextensions, Lash Volume Lifting,massage en visagie. Daarbij wordt er gewerkt met het huidverbeterende en huidverzorgende merk Medik8. Omdat iedere huid uniek is, neem ik voor elke behandeling ruim de tijd. Uw wensen, huidtype en huidconditie staan hierbij centraal.

Mijn schoonheidssalon is gevestigd op Panhuis 5 in Schin op Geul (langs de provinciale weg) en ik richt mij met name in Zuid Limburg op Schin op Geul, Valkenburg, Heerlen, Berg en Terblijt, Hulsberg, Voerendaal en omgeving. in mijn schoonheidssalon kunt u terecht voor verschillende behandelingen zoals:

    Schoonheidssalon Schin op Geul - Valkenburg

Schoonheidsbehandelingen:

Uw eerste schoonheidsbehandeling bij mij wordt vooraf gegaan met een kennismakingsgesprek en een reiniging van de huid. Na de reiniging wordt de huid vakkundig geanalyseerd waardoor er een duidelijk en helder beeld (diagnose) ontstaat van uw persoonlijke huidconditie. Dankzij deze werkwijze kunnen eventuele disfuncties van uw huid bij de bron worden aangepakt en kunnen de producten die tijdens de behandeling worden gebruikt daarop worden afgestemd.

De producten die worden gebruikt tijdens de behandelingen bevatten hoge concentraties werkzame stoffen waardoor er direct merkbare en zichtbare huidverbetering plaatsvindt. Dankzij de juiste behandeling en, indien gewenst, het juiste advies voor thuisverzorging is een huidverbeterend resultaat gegarandeerd. Uw huid zal weer bestand zijn tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

Op het gebied van schoonheidsbehandelingen bied ik voor alle leeftijden:

 

Wimperextensions:

Wimperextensions of eyelash extensions zijn de beautytrend op het gebied van semi permanente wimperverlenging. De wimperbehandeling zorgt voor een perfecte oogopslag zonder het gebruik van mascara. De wimpers die ik daarbij gebruik, zijn individuele wimperextensions en wordt ook wel de one by one techniek (haartje voor haartje) genoemd.

 

Visagie:

Geheel naar eigen wens, passend bij jouw stijl en karakter… en vanzelfsprekend bij je bruidskleding! We nemen de tijd om uit te proberen welke kleuren het best bij je passen en letten er ook op dat ze mooi staan bij je trouwkleding. Gedurende de proefmake-up sessie, stellen we een complete make-up voor je samen. Op de trouwdag brengen we vervolgens een mooie en langzittende make-up aan, zodat je er de hele dag op je allermooist uitziet!

 

Overige behandelingen:

Naast boven genoemde behandelingen bied ik in mijn schoonheidssalon aanvullende behandelingen die u in de meeste gevallen kunt combineren met de gezichtsbehandelingen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Epileren en harsen;
  • Ontspannings massage, 

DermaLounge

Met tijd, liefde en energie heb ik een schoonheidssalon gecreëerd waarbij klanten zich welkom en prettig voelen. U vindt ons in Schin op Geul, nabij Valkenburg aan de Geul (Zuid Limburg)

 

Social media

Search