Zweedse Ontspanningsmassage

Zweedse ontspanningsmassages*

De Zweedse massage is één van de meest gebruikte massagevormen in het westen. De klassieke Zweedse massage duurt ongeveer 25 minuten. De te behandelen gebieden zijn de rug, nek en schouders. Tijdens de behandeling worden er langzame, glijdende bewegingen richting het hart gemaakt. Hierbij wordt olie gebruikt om zo de huid gladder te maken.

Door in de richting van het hart te kneden en te wrijven wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Ook worden afvalstoffen verwijderd en de knopen uit de spieren gehaald. De doorbloeding wordt dus bevorderd en vermoeide en gespannen spieren worden verlicht. Er wordt ook op de gewrichten gewerkt. Naast alle fysiologische voordelen is een Zweedse massage natuurlijk ook heerlijk ontspannend voor lichaam en geest.

De Zweedse massage is geschikt voor mensen met pijn of blokkades maar is ook zeer geschikt voor iedereen die een diepe ontspannende massage wenst. 

*enkel voor vrouwen

DermaLounge

Met tijd, liefde en energie heb ik een schoonheidssalon gecreëerd waarbij klanten zich welkom en prettig voelen. U vindt ons in Schin op Geul, nabij Valkenburg aan de Geul (Zuid Limburg)

 

Social media

Search