Wimperextensions

SUPERFACIAL ENZYM PEEL:

Een milde vorm van een peeling die kan worden gebruikt op alle huidtypen. Superfacial enzym peel kan leiden tot uitstekende cosmetische verbetering, zoals een frisser uiterlijk van de huid. Dankzij de enzymatische werking blijft de huid stralend, zonder merkbare afschilfering en met minimale roodheid, waardoor de herstelperiode heel kort is. Bedoeld als "superboost" voor je huid.Een zeer milde vorm van peel die kan worden gebruikt op alle huidtypen. Enzym peel kan leiden tot uitstekende cosmetische verbetering, zoals een frisser uiterlijk van de huid. Geen zichtbaar schilfer effect. Een natuurlijk alternatief voor een chemische peeling.

Bij DermaLounge kunt u terecht voor diverse gezichts­behandelingen van o.a. Medik8, speciaal voor huidverbetering. Medik8 is een innoverend bedrijf dat zich bezighoudt met huid­onderzoek en is actief op het gebied van groene farma­ceutische cosmetica (dermaceuticals) voor de diverse huidtypes. Medik8 belooft resultaten, zonder irritatie van de huid.

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling waarbij met een geavanceerd apparaat een gecontroleerde straal van ultrafijne kristallen over de huid wordt geblazen. Zodra de kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag (Stratum Corneum) bestaande uit dode en oude huidcellen. De huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad, gezond en in staat om werkstoffen optimaal op te nemen.

Wat zijn one by one wimperextensions?

Wimperextensions zijn zijde wimperextensions die één voor één aan de eigen wimpers worden geplakt om de schoonheid van het eigen oog te accentueren. Het is een proces dat resulteert in een mooie, lange en toch natuurlijke verlenging van de eigen wimper. De wimpers zijn zodanig gemaakt dat ze niet te onderscheiden zijn van natuurlijke wimpers. Daarnaast variëren de haartjes van lengte, dikte en model krul. Uit ervaring is gebleken dat het per persoon verschilt welke wimperextension het best bij u past. Wij adviseren u natuurlijk graag bij het maken van een keuze.

 
   

Zweedse ontspanningsmassages*

De Zweedse massage is één van de meest gebruikte massagevormen in het westen. De klassieke Zweedse massage duurt ongeveer 25 minuten. De te behandelen gebieden zijn de rug, nek en schouders. Tijdens de behandeling worden er langzame, glijdende bewegingen richting het hart gemaakt. Hierbij wordt olie gebruikt om zo de huid gladder te maken.

DermaLounge

Met tijd, liefde en energie heb ik een schoonheidssalon gecreëerd waarbij klanten zich welkom en prettig voelen. U vindt ons in Schin op Geul, nabij Valkenburg aan de Geul (Zuid Limburg)

 

Social media

Search