Wimperextensions

Wat zijn one by one wimperextensions?

Wimperextensions zijn zijde wimperextensions die één voor één aan de eigen wimpers worden geplakt om de schoonheid van het eigen oog te accentueren. Het is een proces dat resulteert in een mooie, lange en toch natuurlijke verlenging van de eigen wimper. De wimpers zijn zodanig gemaakt dat ze niet te onderscheiden zijn van natuurlijke wimpers. Daarnaast variëren de haartjes van lengte, dikte en model krul. Uit ervaring is gebleken dat het per persoon verschilt welke wimperextension het best bij u past. Wij adviseren u natuurlijk graag bij het maken van een keuze.

 
   

"Wimperextensions: Langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers die twee maanden blijven zitten.” * vanaf 16 jaar

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Liggend in een comfortabele positie worden de wimpers van het onderste ooglid afgedekt met tape of een pad om te voorkomen dat de bovenste oogwimpers zullen kleven aan de onderste wimpers. Daarna worden de ogen gesloten en worden de wimperextensions haartje per haartje, ‘one by one’ techniek, gelijmd aan uw eigen wimper(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 wimperextensions gebruikt per oog. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar. Het voordeel van deze techniek is dat deze er zeer natuurlijk uitziet en de wimperverlenging is nauwelijks merkbaar. De behandeling is in het geheel pijnloos. De meeste mensen dromen lekker weg… En als ze ontwaken zijn de wimpers langer, natuurlijk gevormd en prachtig om te zien!

Hoe lang duurt een behandeling?

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is ongeveer 90-120 minuten afhankelijk van het eigen aantal wimpers. Een opvulbehandeling duurt gemiddeld 60 minuten.

Kun je mascara dragen met de wimperextensions?

Wimperextensions geven een natuurlijke donkerkleuring van de wimpers. U heeft geen mascara meer nodig. Indien gewenst kan voor het extra accentueren en verlevendigen een mascara van BLink worden aangebracht. Gebruik echter nooit waterproof mascara omdat mascara remover niet is toegestaan. Direct wrijven van de ogen of het gebruik van mascara remover zal de hechting verzwakken. Daarentegen zal een mascara van BLink eenvoudig met wat water en zeep verwijderd worden bijvoorbeeld bij het wassen van het gezicht of tijdens het douchen.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

Als wimperextensions zullen net zolang blijven zitten als bij de natuurlijke wimpercyclus. De levensduur van een natuurlijke wimper is de tijd die nodig is voor de natuurlijke wimper om te groeien en weer uit te vallen. Een natuurlijke wimper valt na 60 tot 90 dagen uit en wordt op natuurlijke wijze vernieuwd. De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, hoewel het kan voorkomen dat men een wimper eerder verliest als deze was aangebracht op een oude wimper. Daarom wordt aanbevolen om iedere 2- 4 weken een refill behandeling te laten doen, waarmee de plaatsen waar nieuwe wimpers groeien worden opgevuld. Op deze manier kunt u altijd een mooie volle look behouden.

Wat zijn de voordelen?

  • Mooie volle en lange wimpers
  • Natuurlijke uitstraling
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
  • Lengte, dikte en krul aangepast aan uw wensen
  • Praktisch gewichtloos, u voelt de wimperextensions niet
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee
  • Blijven tot 2 maanden zitten.
  • Voor een langdurig resultaat kunt u regelmatig uw wimperextensions laten op/bijvullen.
  • Hierdoor heeft u altijd wimpers op de lengte die u wenst.
  • Kleur zorgt voor een oplichtend effect van het oogwit

DermaLounge

Met tijd, liefde en energie heb ik een schoonheidssalon gecreëerd waarbij klanten zich welkom en prettig voelen. U vindt ons in Schin op Geul, nabij Valkenburg aan de Geul (Zuid Limburg)

 

Social media

Search