Medik8 medische Skinrölla

Skin Needling met de medische Skinrölla houdt de epidermis intact. Het is een huidverjongingstechniek die op een fysiologisch compatibele manier de triggering van collageensynthese biedt. De Medik8 CE-gekeurde medische titanium micronaaldjes maken een veelheid van kleine speldenprikwondjes in de huid. Deze veroorzaken het vrijkomen van groeifactoren die de productie en de vorming van nieuw collageen en elastine stimuleren. Dankzij deze uiterst nauwkeurige techniek om tunneltjes in de huid te maken, is ook een veel grotere absorptie mogelijk van Medik8 serums en crèmes. Verder kan de Titanium Dermaroller ook het zelfherstellende en regenererende vermogen stimuleren, aangezien het de genezingsreactie van de huid bevordert.

Skin Needling met de Skinrölla is dus een handig hulpmiddel met verschillende toepassingen: het kan worden gebruikt voor de behandeling van diverse huidproblemen, waaronder rimpels, littekens (al dan niet door acne veroorzaakt), hyperpigmentatie, cellulitis en striae.

De medische Dermaroller bevat naaldjes tussen 0,2 en 3mm lengte, die over de huid gerold worden. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische kanaaltjes in de huid, door de opperhuid heen tot in de lederhuid. De huid zal hierop direct reageren, want de huid wil uiteraard herstellen. Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastine vezels is het gevolg. De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 3-6 weken op zijn top zijn. Ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Het advies is 2-3 behandelingen voor het optimale resultaat, maar ook na 1 behandeling heb je echt al enorm resultaat. Bij diepere littekens kan dit mogelijk 5 behandelingen nodig zijn. De huid zal direct na de behandeling wat rood en gevoelig zijn. Binnen 12-18 uur is dit weer hersteld. De eerste dagen zul je je huid wat vaker moeten hydrateren en uiteraard beschermen met een sunblock, welke je meekrijgt bij een kuur behandeling. Wil je de roodheid wat wegwerken, dan kan dit gemakkelijk met een zuivere minerale make-up.

DermaLounge

Met tijd, liefde en energie heb ik een schoonheidssalon gecreëerd waarbij klanten zich welkom en prettig voelen. U vindt ons in Schin op Geul, nabij Valkenburg aan de Geul (Zuid Limburg)

 

Social media

© 2017 DermaLounge Salon voor huidverbetering. Alle rechten voorbehouden. Derma-Lounge.nl

Search